20.5.2000

ĐJOTIŠ KONZULTACIJA

Konzultacija se radi isključivo preko ZOOM aplikacije. Konzultacija se snima i dobivate video snimak.
Konzultacija traje otprilike sat vremena, ovisi o postavljenim pitanjima.
Ako se nezna točno vrijeme, onda se radi rektifikacija vremena rođenja, to jest provjerava se vrijeme rođenja na temelju vaših događaja u prošlosti.
Objašnjavaju se planetarni periodi od rođenja pa nadalje. Pritom se pažnja posvećuje najviše sadašnjosti. Zatim se detaljnije razrađuje period za godinu dana unaprijed.
Morate dobro shvatiti u kojem ste planetarnom periodu i čemu je sve namijenjen taj period; čega se trebate kloniti, a na što obratiti više pažnje.
Prema potrebi preporučuju se preventivne mjere (mjere ublažavanja). To su određene akcije koje biste trebali provoditi da biste poboljšali nešto u čemu ste slabiji. Na kraju klijent postavlja pitanja po želji.
Isto tako se može napraviti savjetovanje u vezi kompatibilnosti medu partnerima (poslovnim ili ljubavnim).

Muhurta -Odabir Pravog Vremena
Smatra se da nisu svi dani jednaki. Neki su manje, a neki više povoljni. Ako možete birati vrijeme za započinjanje nečega, onda odaberite vrijeme po muhurti. Jyotish astrolog traži povoljni trenutak za započinjanje bilo čega. Na primjer: Povoljni trenutak za vjenčanje, prodaja / kupnja kuće, auta, otvaranje obrta, itd. Sve ovisi o vama koliko imate slobodne volje - toliko možete birati.

Godišnja Analiza Tumačenje Na Godišnjoj Razini Detaljno tumačenje godišnjih razdoblja (od rođendana do rođendana). Odgovaranje na vaša pitanja: partnerstvo, brak, posao, zdravlje, itd. Konzultacija traje odprilike 30min, a odvija se putem ZOOM aplikacije. Dobivate snimljenu konzultaciju